Over Beterkast

Beterkast is jouw beste nieuwe meterkast, direct digitaal gevonden. Met advies van de professionals, op maat naar jouw situatie. Beterkast is een initiatief van elektrotechnische installatiebedrijven: vakmensen in hun branche, met ruim 70 jaar ervaring. Vakmensen die zagen dat er iets beter kon, op het gebied van de meterkast vinden, bestellen en leveren.

Bob van Enckevort, vakman bij Beterkast:
“Nederland is een klusland. Hele woningen worden gebouwd of verbouwd, en als de meterkast dan aan de beurt is, wordt het vaak toch even spannend.”

Een meterkast moet perfect passen bij jouw elektraverbruik. Zeker in moderne of gemoderniseerde (en steeds vaker gasloze) woningen zijn aanpassingen aan de elektrotechnische installaties nodig. Woningen waarin nieuwe elektrische vormen een groeiende rol spelen – zoals een laadpunt voor je elektrische auto of zonnepanelen. De aanpassing en uitbreiding van de meterkast is hierbij dan noodzakelijk.

Een meterkast aanschaffen is daarom belangrijke beslissing, binnen een branche die snel verandert. Maar als ‘gewone Nederlander’ weet je waarschijnlijk niet precies welke meterkast voor jou de beste is. Waar moet je dan beginnen? Hier. Direct digitaal de beste meterkast gevonden, besteld en geïnstalleerd door vaklui, bij Beterkast.Waarom Beterkast beter is

Bij Beterkast – de meterkast die je direct digitaal vindt met de digitale groepenkast configurator – maken wij het mogelijk om voor iedereen eenvoudig een groepenkast te bestellen. Het monteren laat je over aan de vakman!

Bovendien is deze meterkast standaard van hoge kwaliteit. Wij werken namelijk altijd met Hager meterkasten. Deze bekende leverancier stelt de hoogste kwaliteitseisen aan z’n product. Dat zien we graag. Wij werken al jaren met deze meterkasten, standaard met onaflatend duurzaam resultaat.

Maar Beterkast werkt nog beter. Wat hier zo bijzonder is, is namelijk dat iedereen zijn beste meterkast online bestellen kan, ongeacht je situatie of technische kennis:

  • Geen idee hoeveel groepen je nodig hebt?
  • Weet je niets van 1 fase of 3 fase groepenkasten?
  • Onbekend hoe het werkt met het nieuwe elektrische auto laadpunt in je huis?

Geen probleem.Hoe het werkt

Op Beterkast.nl helpen we je met het beste advies voor jouw situatie. Alles wat je daarvoor moet doen, is 3 stappen doorlopen. Elke stap helpt jou – met online advies van onze vakmensen – een stukje dichterbij jouw beste meterkast.

“Je zet 3 eenvoudige stappen en krijgt direct passend advies per mail binnen. Met onze all-in prijs wordt de keuze voor jou makkelijk. Een betere oplossing voor je meterkast vind je niet.”

Bovendien vinden wij veiligheid en volledigheid belangrijk, dus bieden we daarnaast verschillende extra opties aan, die mogelijk geschikt zijn voor jouw meterkast. Denk aan aardingsinstallatie, een rookmelder of extra wandcontactdoos. Want bij Beterkast bieden we de gehele oplossing: van advies tot montage.

We leveren de meterkast op een door jou gekozen moment en installeren hem in een halve dag. Nieuwe zegel erop en u bent voorbereid op de toekomst. De oude meterkast voeren we netjes af.

We vertrekken pas, zodra jij volledig geholpen bent en je huis helemaal toekomstproof is met de beste meterkast van Beterkast!

Vind hier jouw beterkast

Beterkast meterkast adviseur